Skönhetsbehandlingar

Hejsan hoppsan alla läsare! Det är måndag förmiddag och den här veckan har börjat alldeles strålande, solen skiner och det är precis sådär lagom mycket att göra på jobbet. Dagen till är vill jag ta och prata lite om botox och fillers, för er som inte vet vad det är så kan jag berätta redan nu att det handlar om skönhetsbehandlingar.

Jag har själv testat gjort både botox och fillers, så det är någonting som jag ändå känner mig ganska väl bekant med. Nu ska jag inte prata så mycket detaljer om just mina behandlingar som jag har gjort, utan det här inlägget kommer mer handla om behandlingarna i sig och vad de kan bidra med.

Botox och fillers är skönhetsbehandlingar som vanligtvis används för ansiktet, men kan naturligtvis användas för andra delar av kroppen också. Många människor tror idag att botox och fillers är samma grej, men faktum är att de har ganska olika egenskaper och effekter. Fillers är innebär lite som namnet säger att man fyller områden med volym, men det kan även användas för att konturera områden. En av de vanligaste behandlingarna är för att ge ökad volym till läpparna. Botox är en behandling som innebär att musklerna i ansiktet slappnar av. Det används för att bland annat korrigera och förhindra rynkor samt linjer.

Vill man addera volym till någon del av sitt ansikte så är fillers det valet man ska välja. Om man istället vill få bort sina rynkor så kan botox vara den bästa lösningen. Vill man göra en behandling så är det naturligtvis bra att man först går på en konsultation så att skönhetskliniken kan säga vilken behandling som passar bäst för ditt ändamål.

Mycket mer än så hade inte jag att säga idag, så nu får ni ha en fortsatt fin dag! Vi hör snart igen.