Shish Amore AB

Nej men hallå på er alla goa och glada människor som kommer in till bloggen idag igen! Mycket trevligt måste jag säga att ni som följer mig här i bloggen också brukar lämna mestadels fina kommentarer om det som jag berättar. Så tack till er, ni ger mig styrka att fortsätta att skriva även när det känns trögt. Jag åkte till Göteborg i förrgår för min kompis Peter ville att vi skulle gå och röka vattenpipa i Haga på ett café och en restaurang som heter Shish Amore. Jag är verkligen glad att jag följde med till det här fina och mysiga stället. Det var ett väldigt fint bemötande som vi fick redan i entrén. Vi fick ett bord med fin utsikt, sedan valde vi 2 pipor med en riktigt fin smak av frukt och sedan avnjöt vi god mat och dryck och vattenpipa och spenderade ett par avkopplande timmar på Shish Amore. Om jag säger så här, det var mer än bara en restaurang och cafébesök. Hela upplevelsen var ju unik och detta har verkligen lyft Göteborg till nya höjder skulle jag vilja påstå. Jag och min kompis vi kände oss verkligen välkomnade. 

Så detta unika och trevliga ställe vill jag därför rekommendera till er också, mina trevliga och underbara läsare. Passa på och gå och rök vattenpipa i Haga i Göteborg när ni har vägarna förbi. Jag kommer absolut att gå dit fler gånger. Ett extra stort plus blir det för den trevliga miljön inne på caféet. Om ni nu känner att ni skulle vilja veta mer om Shish Amore så gå gärna in då på deras hemsida. De finns också på sociala medier. Och med dessa orden tackar jag för idag men skriver snart igen till er, finaste läsare!