Catering i Danderyd

Varmt välkommen tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta brukar skriva om mat och restaurang! Som många av er redan vet så befinner jag ju mig här i Danderyd i Stockholm och det blir ju ofta så att jag håller i företagsevent bland annat här i krokarna. Efter mitt senaste företagsevent som jag nämnde senast här på bloggen, så var det många av er läsare som hörde av er hit till mig och ville veta vilken catering som jag hade valt att anlita till mitt evenemang. Därför så är det precis det som jag hade tänkt att jag skulle ta och skriva lite om här idag.

Den catering som jag valde att anlita heter inget mindre än Matverkstan i Uppsala AB och det här är verkligen ett företag som jag tycker att man kan lita på varje gång. De erbjuder då som sagt catering till alla möjliga evenemang, även då alltså bröllopscatering med mera, och de kan även fixa en festvåning till dem som önskar ha det till sitt evenemang. Matverkstan i Uppsala AB vänder ju sig just då till oss som då befinner oss i exempelvis Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Täby eller Uppsala med mera och det har blivit en sorts standard för mig att vända mig till just dem numera. Jag tycker verkligen att de är superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och eftersom att man kan känna sig så pass trygg med deras tjänster så kan man egentligen bara luta sig tillbaka och ha ett riktigt trevligt evenemang! Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att detta kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er och att ni finner det som ni söker hos just Matverkstan i Uppsala AB. Jag kan även passa på att slänga in en länk här någonstans!