Baka på egen hand

Mat i alla dess former är något av det bästa som finns, inte sant? Och att kunna tillaga all mat som man är sugen på helt på egen han är verkligen en lyx. För alla kan vi nog känna igen oss i att vara sugen på något, men inte riktigt ha kunskapen eller råvarorna för att kunna svänga ihop det under en vardagskväll. En sådan sak är för många bröd, och varför då inte ett populärt och supergott surdegsbröd? Det är inget som man kan slänga ihop spontant, men ganska! Man kan nämligen bestämma hem en start till ett bröd på Surdeg.com, och sen komma igång direkt! Och om du ska åka bort så är det inga problem, degen kommer klara sig. Varför? Sådär skriver man på metro.se:

Överväger du att skippa utlandssemestern eftersom du inte vet vad du ska göra med din surdeg? Lugn, du behöver varken låta den dö i kylskåpet eller lämna dess öde i en okunnig väns händer. Nu öppnar Bageriet Urban Deli på Södermalm ett surdegshotell.
– En surdeg behöver både kärlek och näring. Här kan surdegs- intresserade lämna in sin lilla deg, så ser vi till att den är i perfekt kondition när den hämtas igen, säger Åsa Johanson, driftansvarig på Bageriet Urban Deli.
(Läs resten av artikeln här)

En ganska rolig idé, tycker ni inte? Om inte annat för att kunna fortsätta skapa massor av härlig mat utan att behöva oroa sig för något. För vissa kanske tycker att det känns lite löjligt att lämna in en del av en deg på ett hotell, men när man vant sig vid tanken är så är det inte så himla tokigt ändå, håller ni inte med?